Ja dostałem raz 4mil. Przyjechał ktoś samochodem i teleportował na góry. Tam już było kilku ludzi. On strzelał,a kule zamieniały się w worki z pieniędzmi.Pogczas zbierania worków dostawałem kilka razy komunikat,że transakcja nie doszła do skutku z powodu dużej ilości pytań z mojego konta.Ja myślę,że to było dlatego bo on strzelał tylko we mnie. Drugim razem na ulicy była misja z czołgami.Co strzelił to były pieniądze.Tylko,że za drugim razem to było wolniej.Woreczki z pieniędzmi były rozrzucone i trzeba było je zbierać.
Ja myślę,że jak daje ktoś pieniądze wolniej to GTA5 tego nie wykrywa.A jak za pierwszym razem on strzelał tylko we mnie to coś u nich musiało się zaciąć albo coś na serwerze.Może to co napisałem coś pomoże.Przepraszam,że po polsku ale translator tak tłumaczy,że nic nie wiadomo.
Ja myślę,że jak daje ktoś pieniądze wolniej to GTA5 tego nie wykrywa.A jak za pierwszym razem on strzelał tylko we mnie to coś u nich musiało się zaciąć albo coś na serwerze.Może to co napisałem coś pomoże.Przepraszam,że po polsku ale translator tak tłumaczy,że nic nie wiadomo.